Ponedjeljak 4 Ožujak 2024

Pretraga

X files.Tito

19 Lis 2014
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  josip-broz-tito-nlo-vanzemljaci-foto-think-1413661522-582627

(VIDEO) NAJVEĆA TAJNA SFRJ: JUGOSLOVENSKI ROZVEL Tito i Udba krili telo vanzemaljca?


Eks-Ju dosije iks: Video-snimak i fotografije autopsije posetioca iz dalekog svemira koje su navodno urađene na VMA zapalili su internet pre tri godine i pokrenuli mnogobrojne teorije o svemircima iz doba čuvenog maršala

 

 

 

 

 

 

 

 tito2

 

 

 

.

   tito3

 

 

 

 


Leteći tanjiri ne sleću u Lajkovac, staro je pravilo među domaćim piscima naučne fantastike. Naravno, to ne znači da nas posetioci s drugih planeta zaobilaze.

Zid ćutanja

Na primer, jedna svemirska letelica 1966. srušila se kod sela Otočec ob Krki u Sloveniji, tvrdi se u filmu u kojem je prikazana obdukcija vanzemaljaca u SFRJ. Fotografije i snimak autopsije „malog zelenog“ uzburkali su internet pre tri godine, a bilo je važno pronaći odgovor na samo jedno pitanje - da li su autentični.

  josip-broz-tito-nlo-vanzemljaci-1413661556-582628   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Istina je negde tamo... Postoje mnoge tvrdnje da i nas nadleće NLO

.


- Letelica u obliku diska u novembru 1966. iznad sela Otočec ob Krki u Jugoslaviji izgubila je kontrolu, a zatim udarila u zemlju i eksplodirala. Iz olupina je izvučeno delimično spaljeno telo vanzemaljca, koje je zatim prevezeno u Beograd, na VMA, gde je urađena obdukcija. Autopsiju su radili hirurg Andrej Zoboli i patolozi Nikola Julić i Zoran Federić, a cela procedura je snimljena. Fotografije autopsije sačuvao je nećak jednog od lekara, pisalo je kraj fotografija kad su se pojavile na internetu 2011.

Na trominutnom snimku obdukcije čuje se samo buka kamere i vidi se kako lekari detaljno ispituju sve delove tela vanzemaljca.

Odmah su usledile i druge priče - da je telo vanzemaljca video i lično Josip Broz Tito, kao i da je pripadnicima Udbe naredio da ni po koju cenu ne dozvole da informacije o posetiocu procure.

Ispovest autora

Istrage novinara na VMA i u tajnim službama pokazale su da ne postoje nikakva dokumenta o toj obdukciji, kao i da pomenuti lekari nikada nisu tu radili, a verovatno ni postojali. Ispitujući poreklo videa, umesto Slovenca Andreja Zobola otkriven je Italijan Andre Zoboli, koji ima veoma zanimljivu priču o nastanku snimka.

tito4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zapis koji je izazvao pomamu... Muškarci u belim mantilima precizno seciraju svaki deo tela svemirca

.


- Kad sam 1999. čuo da je udruženje skeptika CICAP objavilo konkurs „Fotografisanje lažne aveti“, pomislio sam: „Konačno! Konačno postoji mogućnost da se snimi nešto što bi moglo da se predstavi kao istina“. Nisam imao mnogo vremena, ni veliki budžet, ali sam inspirisan radom Reja Santilija rešio da snimim autopsiju vanzemaljca - napisao je Zoboli u tekstu za magazin Nauka i paranormalno.

Opisao snimanje filma i pravljenje lutke vanzemaljca.

- Da bih uštedeo na vremenu, nisam pravio kompletno telo, već delove koje sam na kraju spajao. Pravio sam kalupe od gline, a onda u njih sipao lateks i lepak kakav koriste obućari, pa dodavao sloj po sloj poliuretanske pene. Kožu sam napravio od gume, a materijale poput uglja koristio sam za pravljenje rebara. Za oči sam koristio priveske koje sam kupio preko jednog američkog horor magazina - opisao je Zoboli.

 tito5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

U čekaonici zubara

Prema rečima Zobolija, scenu seciranja vanzemaljca snimili su u čekaonici zubara, inače prijatelja koji im je pozajmio medicinsku opremu.

- Snimanje je trajalo pola dana, a ukupno smo zabeležili 40 minuta. To je bilo dovoljno da dobijemo tri minuta filma. Onda smo snimak prebacili u crno-belu tehniku i dodali mu zvučne efekte starinske kamere. Sve je trajalo dva meseca i koštalo je ukupno 350.000 lira (današnjih 180 evra) - napisao je Zoboli.

Tim tekstom on je razrešio misteriju obdukcije vanzemaljca iz mesta Otočec. Naravno, i dalje ima onih koji čvrsto veruju u priču, a kažu da je ispovest tvorca filma laž i da je naknadno smišljena kako bi se diskreditovao snimak.

 tito6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Hrvati tvrde da je bilo bliskih susreta
NLO NADLETAO TITA NA BRIONIMA

Navodni susret Tita s vanzemaljcem 1966. nije bio jedini, pisao je nedavno hrvatski portal 24 sata. Kako je objavljeno, 30. avgusta 1969. iznad pulskog aerodroma pojavio se NLO.

- Nedugo potom NLO se zaputio prema Brionima, gde je zastao 500 metara iznad samog Josipa Broza Tita. On je naredio da se ne puca na letelicu, ali su „migovi“ ipak to učinili. Bez uspeha - naveo je hrvatski list.Naravno, ne postoje dokumenta o tom slučaju.

Udruženje skeptika
CICAP OBJAVIO FILM 2006. GODINE

Fotografije autopsije vanzemaljca na VMA uzburkale su internet pre tri godine. Ipak, italijanski Komitet za istraživanje i proveru tvrdnji o paranormalnom (CICAP) taj snimak, film Andrea Zobolija, postavio je na Jutjub još 2006. Međutim, uz njega je tada bilo upozorenje da je reč o filmu iz 1999, pa on nije zaintrigirao. Tek kad je neko uzeo frejmove iz zapisa i postavio ih na internet, krenulo je širenje najneverovatnijih teorija.

Razotkrivena misterija
- Italijan Andre Zoboli 1999. snimio je film o obdukciji vanzemaljca
- glavnom lekaru dao je ime koje liči na njegovo
- film se pojavio na internetu 2006. uz objašnjenje da je lažan
- 2011. neko je na internetu objavio delove filma tvrdeći da je reč o pravoj autopsiji

Slučaj prekriven velom tajne
- u novembru 1966. kod mesta Otočec ob Krki srušio se svemirski brod
- iz letelice je izvučeno telo vanzemaljca, koje je prevezeno u Beograd
- obdukcija je urađena na VMA, a izveli su je Andrej Zobol, Nikola Julić i Zoran Federić
- fotografije autopsije objavio je 1999. nećak Andreja Zobola jer više nije mogao da krije tajnu

preneseno sa

http://www.kurir-info.rs

 

 

 

 

 

kod,srušio,brod,svemirski,izvučeno

 

 

 

 

 

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno