Srijeda 24 Travanj 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Najjasniji video NLO-a na ISS-u

30 Tra 2023
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Najjasniji video NLO-a na ISS-u

Ovo mora biti najbolje viđenje NLO-a na ISS-u. Crni piramidalni tip NLO-a ili letjelice ostao je na ISS-u više od 22 minute prije odlaska.

Čudan i uznemirujući događaj dogodio se na Međunarodnoj svemirskoj postaji nedavno, ne tako davne 2020. godine.

nloiss

pojedinosti

Objekt je nalikovao crnoj košnici i odletio je ravno prema gore i dalje od ISS-a. Unatoč tome, i astronauti i NASA odlučili su to ignorirati, što je zabrinjavajuće. Prema videu je snimljen 2020. godine. Od kada možemo vjerovati agenciji koja ima zadatak tražiti dokaze o izvanzemaljskom životu u svemiru, a koja ignorira letjelicu nepoznatog podrijetla koja ih je naizgled potražila?

Pričamo o bizarnosti, ovaj događaj je naopako i iznutra prema van. Zašto bi ignorirali ono što je mogao biti povijesni trenutak na vremenskoj liniji ljudskih bića, osim ako ovdje nije u igri nešto drugo o čemu ne znamo ništa? Je li to nešto što javnost ne smije znati?

Može li ovo biti tajna stealth tehnološka letjelica koja je skrenula s kursa ili se radilo o pomiješanoj komunikaciji? Tu je i namjerno emitiranje na TV-u tajne tehnologije za koju protivnici nisu znali da je stvarna... Sve do sada!

Par činjenica

Koji god scenarij ovdje bio u igri, netko ili nešto drugo je svjesno toga i ova stvar nije bila slučajno tamo gdje je bila. Činjenica da ISS putuje brzinom od 7,66 km/s (što je brzo) znači da je katastrofalna nesreća za dlaku izbjegnuta na današnji dan za samo nekoliko metara!
Zaključak

Zabrinjavajuće je da je tako bizarna i neobjašnjiva pojava jednostavno prešućena. Posebno je zabrinjavajuća činjenica da je objekt imao oblik piramide i da je odletio direktno prema gore. Razočaravajuće je što NASA nije zauzela proaktivniji pristup u istraživanju ovog događaja i davanju objašnjenja za ono što je snimljeno na filmu.

Na Međunarodnoj svemirskoj postaji (ISS) snimljen je NLO u obliku piramide.
NLO je bio crn i izgledao je poput košnice.
Snimka je trajala oko 22 minute.
Astronauti i NASA ignorirali su NLO, ali su zumirali jednom ili dvaput.
NLO je poletio ravno prema gore i dalje od ISS-a.
Ali ovakva vrsta NLO događaja nije prvi put da se dogodi jer su se drugi NLO-i pojavili na ISS-u, a NASA ih je također uhvatila putem prijenosa uživo samo da bi inženjeri isključili kamere za prijenos uživo i ne spominjali to kada je stigao prijenos Natrag na.

Sve u svemu, viđenje ovog NLO-a u obliku piramide na (ISS) Međunarodnoj svemirskoj postaji razlog je za zabrinutost. Takve događaje moramo shvatiti ozbiljno i temeljito ih istražiti kako bismo osigurali sigurnost i sigurnost onih na ISS-u i izvan njega.

Nedavno je zabilježeno viđenje NLO-a u blizini Međunarodne svemirske postaje (ISS). Unatoč tome, NASA je odlučila ne priznati niti istražiti incident. Razlozi ove odluke za sada nisu poznati.

Ako imate bilo kakva viđenja NLO-a za koja mislite da bi bilo u interesu svijeta vidjeti, uvijek mi možete poslati e-poštu na mail@ufosightingsfootage.uk i rado ću to provjeriti. Molimo podijelite svoje mišljenje o ovoj objavi i ne zaboravite podijeliti ovu objavu, hvala.
Zasluge: NASA/Snimke viđenja NLO-a/Viđenja NLO-a/Ufosfootage/Canva.

 

izvor

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno