Subota 25 Lipanj 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Misterij bermudskog trokuta?

21 Stu 2014
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 bermudski trokut   

 

Vojska zaustavila istraživanja: Na dnu bermudskog trokuta tajanstvene piramide

Dvije divovske podvodne piramide, napravljene od debelog stakla, pronađene su u centru Bermudskog trokuta.

Ove čudne građevine na dubini od 2.000 metara su identificirane pomoću sonara i oceanografa dr Mejera Ferlaga. Vojska zaustavila sva dalja istraživanja.

 

B. Mejer veruje da bi otkriće tajnih, čudnih piramida u centru trokuta moglo da rasvijetli slučajeve misterioznih nestanaka brodova i aviona povezanih sa Bermudskim trokutom. Pitanje na koje niko nema odgovor je, kako su te piramide napravljene i kojim oruđem, na čak 2 kilometra ispod vode. Za sada ni ispitivanja ne mogu da se izvrše jer nedostaje tehnologija za istraživanja na toj dubini.

Oceanograf je posebno naglasio da je tehnologija nepoznata modernoj znanosti, da je dizajnirana na takav način da su piramide ispod vode. Možda će detaljnija studija vremenom dati rezultate koje je za sad teško zamisliti.


Ove vijesti su bile senzacionalne i prodiskutovane na konferenciji u Floridi. Novinari su tada imali gomile slika i visokorezolucionih kompjuterskih podataka koji pokazuju trodimenzionalne piramide kao savršeno glatke, bez ikakvih algi ili pukotina.

Bilo je više izveštaja o ovim piramidama. Američki oceanografi su još 1990. godine otkrili podvodne piramide koje su bile locirane točno u centru Bermudskog trokuta. Naučnici su analizirali sve podatke i zaključili da je površina savršeno ravna, da je moguće da je od leda ili stakla. Piramide su tri puta veće od Keopsove piramide.
Nameće se pitanje zašto je čitav slučaj zatvoren? Slučaj su preuzele vojne strukture, svi podaci su blokirani, a dalja ispitivanja su pod velom stroge vojne tajne.

VRATA ZA DRUGE DIMENZIJE: Na dnu Bermudskog trokuta pronađene neobjašnjive staklene piramide

Njena četvorougaona baza duga je 300, a široka 200 metara, a vrh joj doseže oko 200 metara.

Na vrhu se nalaze dvije ogromne rupe, a kroz jednu od njih voda prolazi velikom brzinom i tako stvara snažni podvodni val, koji dalje uzrokuje veliki vrtlog. Zbog njega se na površini vode formira izmaglica i valovi koji sve povlače ka dnu. Upravo zbog toga istraživači Bermudskog trougla veruju da to može da bude jedan od uzroka misterioznog nestajanja svega šta se tu nađe.

  bermudski trokut2   


Najveći incidenti
1918 – američki vojni brod Kiklop nestao bez traga sa 306 ljudi
1946 – pet vojnih aviona koji su uvježbavali letenje na takozvanom letu 19 pod nerazjašnjenim okolnostima isparilo je sa lica zemlje
1948 – nestao putnički avion Star tajger
1949 – nestao putnički avion Star Arijel
1969 – svetionik Isak nađen je napušten, a dvojica radnika nikad nisu pronađena.

 

 

preneseno sa
http://webtribune.rs/vojska-zaustavila-istrazivanja-na-dnu-bermudskog-trougla-neobjasnjive-piramide/

 

 

 

 


vrata,čitav,piramide,preuzele,vojne

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno