Subota 2 Prosinac 2023

Pretraga

Tajni projekti

Tajanstvena poruka sa Tibeta

23 Velj 2015
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Tibet-manastir-e1424607192615-600x364

Vizije sa Krova svijeta: Nešto nevjerovatno će da se dogodi, kažu budistički monasi s Tibeta

Pogled u budućnost duhovnim moćima nije ništa novo u tibetanskoj kulturi.

Ono čemu je nekolicina indijskih turista svjedočila u tibetanskim manastirima (pod upravom kineske vlade) je vrlo zanimljivo. Prema pričama ovih turista, tibetanski monasi navodno tvrde da se svjetske sile kreću prema uništenju. Ali… Oni su takođe vidjeli da svjet neće biti uništen!

 

Između sadašnjih velikih sila koje vladaju svijetom će se nastaviti sukobi i ratovanja. Terorizam i tajni rat će biti glavni problem. U svijetu politike nešto će da se dogodi, upravo oko 2015. U tom periodu će svjetske sile da teže međusobnom uništenju.

Cjeli svijet će biti usmjeren prema iščekivanju onog najgoreg. Teški politički manevri i pregovori će imati samo mali napredak. U svijetu će početi sa sve jačim stremljenjem ka nuklearnom ratu. I u to vrijeme, nešto nevjerovatno će da se dogodi, kažu budistički monasi s Tibeta.

Natprirodna duhovna sila će da se uplete i da interveniše, a sudbina svijeta biće spasena. Interpretacija monaških izjava daje uvid u to da nas moćne duhovne sile posmatraju sve vrijeme. One će da intervenišu i spasu svijet od samouništenja.

Kad su upitani o viđenjima NLO iznad Indije i Kine, monasi su se nasmejali i rekli da nas vanzemaljske sile posmatraju. Ljudskoj vrsti neće biti dozvoljeno da mjenja budućnost u tom obimu. Svako ljudsko biće kroz svoje postojanje i karmu ima mogućnost da utiče na sudbinu, ali menjanje sudbine svijeta u tom obimu, neće biti dozvoljeno.

Monasi su takođe spomenuli da će posle 2015. naša trenutna civilizacija razumjeti da su krajnji vidici nauke i tehnologije u zoni spiritualnog, a ne u materijalnoj, fizičkoj stvarnosti.

Posle 2015., tehnologije će krenuti drugim pravcem razvoja. Ljudi će da upoznaju srž spiritualnosti, odnos između tijela, uma i duše, reinkarnaciju i činjenicu da smo povezani sa svima kao deo Boga.

Prema njihovim viđenjima budućnosti, naša planeta je blagoslovljena, spasavana je sve vrijeme od bilo kakvih oštećenja, a većine toga mi nismo ni svesni.

Kako naša tehnologija bude napredovala, mi ćemo biti u stanju da razumjemo da su nas te duhovne sile spasavale sve vrijeme.

preneseno sa
http://www.vestinet.rs

 

 

 

 

 


natprirodna,duhovna,uplete,ljudi,upoznaju

            

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno