Nedjelja 21 Travanj 2024

Pretraga

Ancient Aliens Theory

Mjesec.Rat sa vanzemaljcima ili...

02 Lip 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  1507961 screenshot 1 ls

NASA JE OBORILA NLO NA MJESECU: Šokantne tvrdnje potkrepljene fotografijama koje postoje u arhivi svemirske agencije

Lovci na vanzemaljce iz organizacije Paranormal Krushibl su primjetili bizaran objekat u arhiviranim slikama koje je objavila američka svemirska agencija.

Načinjene svemirskom letjeliocm Apolo 11 1969. godine – malo prije povijesnog sljetanja na mjesec Nila Armstronga – čini se da slike prikazuju kako je raketa ispaljena iz kratera.

U svemiru nema kisika, što znači da je nemoguće da je bizarni objekat konvencionalna raketa, koja zahtjeva plin da bi eksplodirala.

Ipak, NLO entuzijasti vjeruju da objekat može biti vanzemaljski svemirski brod, ili čak vjerovatnije – da je smrtonosni projektil ispaljen iz NASA-inog svemirskog broda.

Na youtubeu snimku koji pokazuje slike, Paranormal Krushibl piše: "Bizarna slika iz arhive Apola koja, čini se, pokazuje NLO krstareću raketu na mjesecu".


"Da li je NASA bombardovala vanzemaljske instalacije na površini mjeseca, vjerovatno koristeći visoko tehnološke brodove iz tajnog svemirskog programa.“

“Vrlo čudan objekat, ne mislim da je vanzemaljski brod, verovatnije je da je nešto što smo mi lansirali, ali na koga i zašto".

Komentarišući video, još jedan lovac na vanzemaljce je ukazao na platformu "u obliku slova V" sa koje NLO mogao da uđe u podzemnu bazu.

On piše: "Ako pratite putanju rakete do sredine slike, primjetićete nešto što izgleda kao platforma u obliku slova V, i ulaz u mesec".

Slike su se pojavile kada je wikiliks otkrio da je Hilari Klinton imala tajne sastanke sa bivšim astronautom NASA-e kako bi razgovarali o ratu u svemiru.

E-mejlovi su otkrili da se Klintonova redovno sastajala sa Edgarom Mičelom da bi razmotrila mogućnosti za "svemirski rat".

Mičel, šesti čovjek koji je hodao po Mjesecu i član misije Apolo 14, javno se zalagao za potpuno objavljivanje vanzemaljske inteligencije.

U međuvremenu, autor knjiga o NLO Vilijam Tompkins tvrdi da flote u stilu Ratova zvezda koje pripadaju američkoj svemirskoj ratnoj mornarici, tajno štite ljudsku rasu od vanzemaljskih napada već desetlječima.

preneseno sa
https://www.kurir.rs

 

 

 

 

da,za,se,javno,Apolo

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno