Nedjelja 21 Travanj 2024

Pretraga

Ancient Aliens Theory

SAD priznaje da su sustavno uništavali kosti divova kako bi sačuvali Darvinovu teoriju evolucije!!!!!!

04 Stu 2015
(Reading time: 2 - 3 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

divovi

 

 

Smithsonion je priznao da je uništio na tisuće divovskih ljudskih kostura početkom 20. stolječa.

Vrhovni sud SAD-a je primorao Smithsonion institut da objavi javno sve tajne dokumente s početka 20.stolječa, a koji dokazuju da je ova ustanova bila umješana u veliko povijesno zataškavanje dokaza o ostacima divovskih ljudi koji su bili otkriveni širom Amerike i za koje su tada dobili naredbu o uništenju kako bi se zaštitila službena kronologija o ljudskoj povjesti koja je postojala u to vrijeme, a u biti postoji i dan danas.

Sumnje o uništenju ovih ostataka su potakli od Američke ustanove za alternativnu arheologiju(AIAA), Smithsonijan ih nije podnio baš dobro, optuživši ustanovu za kletvu i pokušaj uništavanja reputacije institucije stare 170 godina.

Na kraju tjekom suđenja Smithsonian je priznao postojanje dokumenata koji pokazuju uništenje desetina tisuča ljudskih kostura koji su dosezali visinu od 6 do 12 metara.

divovi1

Glasnogovornik instituta md.Kurvard tvrdi da je to učinjeno jer službena arheologija koja je u tom vremenu bila neprikosnovena nije dozvoljavala ni pod koju cijenu da se promjeni službena Darvinova teorija.

Prekretnica u sudskom postupku je nastala kada je kao dokaz prikazana butna kost veličine 1,3 metara što je bio neoboriv dokaz istinitosti tvrdnji o uništavanju kostiju gigantskih bića.

Prikazana kost je ostatak koju je sakrio pokojni kustos muzeja sredinom 1930-tih godina. On je na samrti priznao šta je urađeno i rekao gdje je sakrio ostatak kostiju pred uništavanje.

divovi3

Kustos je za sobom ostavio i pismo koje između ostalog sadrži i ovaj dio: Strašno je to što se radi sa američkim narodom, kada se krije povijest naših predaka, divova(Nefili?) koji su hodali ovom zemljom, kao što kaže Biblija, a i mnogi drugi drevni tekstovi.

Vrhovni sud SAD-a je sudski obvezao Smithsonian institut da otvori svoje tajne dokumente i informacije iz tajnih sefova i obznani način na koji su uništavani dokazi o postojanju divovskih bića, a čiji su skeleti pronađeni.

Direktor American Institution of Alternative Archeology (AIAA), Hans Gutenberg je izjavio da će to biti epohalni doprinos o istini ljudske evolucije i koji će pomoći da se sazna istina o divovskim bićima koja su živjela na Zamlji.

Vidno zadovoljan odlukom suda on je izjavio:"Konačmo, poslije više od 100 godina laži, istina o našim precima divovima će napokon izači u svijet".

Odlika suda obvezuje sve organe i učesnike u postupku da sa dokumentima izađe u javnost tokom ove tekuće 2015. godine.

Živi bili, pa vidjeli i tu demokraciju na dijelu :)

VIDEO dokumentarac koji prati članak

 

izvori: http://webtribune.rs/

humansarefree.com

www.truthorfiction.com

 

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno