Ponedjeljak 4 Ožujak 2024

Pretraga

Šta se događa 95

10 Tra 2023
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dali se zvecka sa nuklearnim oružjem,ili možda bolje za reči dali je upotrebljeno u Ukrajini,odjednom u Ukrajini velika pojava NLO-a,odjednom su se vratili.Ili uopče nisu ni otišli,samo promatraju,nežele se mješati u sukob sukobljenih strana.

Ili se mješaju ali na jedan drugačiji način utječuči na postupke političara,koji su ili drogirani ili se na neki drugi način djeluje na njihove postupke.Iako se negira postojanje vanzemaljaca i njihove prisutnosti na našem planetu,nešto se veliko priprema,svi ti potresi na maloj dubini,koji nastaju kao na pokretnoj traci,a objašnjava se kao tektonski pomak,planetarnih ploča,a ne kao dubinske termonuklearne explozije,dje međunarodni specijalci uništavaju,kolonije zla koje živi duboko pod zemljom,pa sami postupci političara,koji kao da to i nisu,kao neke svađalice koje neznaju šta je ljevo a šta desno,u paničnome su strahu,od čega.
Dali kroz izraze da masoni ili iluminati žele hologramskom projekcijom lažirati dolazak vanzemaljaca,lažirati spuštanje svemirskih brodova,tj želeči prevariti stanovnike ovog planeta da je sve to laž,a u stvarnosti se to događa.
Gledam nočno nebo,zvjezde kao da imaju drugačiji položaj,a mjesec je svjetliji,sunce je svjetlije,dali se zato prskaju Chemtrailsi,da nas truju,i da nevidimo stvarne događaje na nebu i svemiru,dali je zato upotreba 5 G mreže koja radi na frekvenci koja stvara viruse i bolesti
https://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/oprez-5g-mreza

kao da se netko osvečuje u svom zlu i mržnji prema čovjeku,zašto,po čemu je čovjek poseban,experiment ili svjetlosno stvorenje

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno